Tevreden van Loon Vlees koopt 4 extra ontnesters

Begin 2013 bestelde Van Loon Vlees 9 ontnesters van het type D-360. De Tramper D-360 is een compacte/betrouwbare ontnester, waarmee trays, emmers en deksels op hoge snelheid zijn te ontstapelen. Van Loon Vlees was zo tevreden dat ze vorig jaar nog vier extra ontnesters bestelden.

De ontnester staat garant voor een goede werking, dankzij de servogestuurde ontstapelmethodiek.

De servo-aandrijving maakt de ontnester multi-inzetbaar. Producten zonder stapelnok of in elkaar geklemde producten zijn met de D-360 probleemloos te ontstapelen. Tevens draagt de servo-aandrijving sterk bij aan een snelle omstelling tussen verschillende productformaten.

Door gebruik te maken van een cassettesysteem beschikt de ontnester over een snelle en betrouwbare omstelling tussen productformaten. Ieder productformaat (lengte x breedte) heeft zijn eigen cassette. De cassettes zijn uitwisselbaar middels een snelwisselsysteem.

De ontnester is rechtstreeks te monteren op ieder merk verpakkingslijn.

Is uw interesse gewekt na het lezen van dit artikel? Kijk voor meer info op deze website of neem telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 113 31 28 11. U kunt ook het contactformulier invullen.

Meer nieuws

Al meer dan 31 jaar is Tramper Technology actief in de ontwikkeling en productie van...
Eind april is bij het Zeeuwse mosselverwerkingsbedrijf Neeltje Jans een seallijn...
Knapperige groenten, dagvers fruit en geurige kruiden: dat is de smakelijke basis van het...