Feestelijke ingebruikname van de 100e Tramper S-360 trayseallijn

Feestelijke ingebruikname van de 100e Tramper S-360 trayseallijn bij Heemskerk fresh & easy
Feestelijke ingebruikname van de 100e Tramper S-360 trayseallijn bij Heemskerk fresh & easy

Half december 2018 werd een nieuwe trayseallijn, type Tramper S-360 in gebruik genomen bij Heemskerk fresh & easy in Rijnsburg. Een feestelijk moment, want voor Tramper Technology was dit de 100e machine van dit type.

Uitstekende ervaring
Heemskerk fresh & easy produceert gesneden groenten, maaltijd- en fruitsalades, en maaltijd- en soeppakketten. Wekelijks levert dit bedrijf zo’n 3,5 miljoen verpakkingen aan retail- en fastfoodketens in een reeks van landen.

“Ons bedrijf is bijzonder enthousiast over de verpakkingslijnen van Tramper Technology”. Aan het woord is Emy van Oosten, projectleider bij Heemskerk. “Wij leggen bij Heemskerk de lat enorm hoog voor onszelf en verwachten dat ook van de bedrijven waar we mee samenwerken. In Tramper hebben we zo`n partner gevonden. Niet alleen zijn de machines zeer betrouwbaar en flexibel in gebruik, ook het grote bedieningsgemak wordt dagelijks ervaren door onze operators en productiemedewerkers. Tevens wordt de samenwerking met de medewerkers van Tramper als zeer prettig en professioneel ervaren.”

“De lijn die nu is geïnstalleerd is een complete verpakkingslijn bestaande uit een trayontnester, meerdere vullers en een sealmachine voor het verpakken van gesneden groenten. Dit is inmiddels onze 10e productielijn van Tramper. Met dit project hebben ze echt weer een knap staaltje techniek geleverd!”

Klanten ontzorgen
Commercieel directeur van Tramper Technology, Marco de Koster is verheugd met de bereikte mijlpaal in de productie van het S-360 model. “De levering van de 100e Tramper S-360 is voor ons een mooi moment om bij stil te staan.”

“Tramper focust niet alleen op de productie van traysealmachines, maar ontzorgt haar klanten met het leveren van maatwerk. Door ons te verdiepen in de productie-uitdaging van onze klanten komen we tot effectieve en complete verpakkingsoplossingen. De verpakkingslijn voor Heemskerk is een mooi voorbeeld van deze aanpak. Het demonstreert onze mogelijkheden en knowhow op het vlak van turn-key oplossingen.”

Internationale markt
Tramper Technology produceert al meer dan 30 jaar verpakkingslijnen voor de voedingsmiddelen industrie. De traysealmachines en verpakkingslijnen van Tramper worden wereldwijd geleverd. Er is de laatste jaren een sterk groeiende vraag naar hun verpakkingsmachines en totaaloplossingen, zowel nationaal als internationaal.

Zoete verrassing uit Zeeland
Om de feestelijke ingebruikname van de 100e S-360 machine te onderstrepen, trakteerde Tramper het voltallige team van Heemskerk en het eigen Tramper team op een beroemde Zeeuwse lekkernij.


Voor meer informatie:

Heemskerk fresh & easy
Tel.: +31 71 402 13 38
www.heemskerkfresh.com | info@wheemskerk.nl

Tramper Technology
Tel.: +31 11 331 28 11
www.trampertechnology.nl | sales@ttbv.nl

Tramper S-360 traysealmachine voor Heemsker fresh & easy
Een beroemde Zeeuwse lekkernij (bolus) als traktatie

Meer nieuws

Vorige week hebben we het 25-jarige dienstverband van onze twee collega’s Jan en Jan...
Al meer dan 31 jaar is Tramper Technology actief in de ontwikkeling en productie van...
Eind april is bij het Zeeuwse mosselverwerkingsbedrijf Neeltje Jans een seallijn...