Food Automation presenteert Tramper traysealer op Foodpro Sydney

Food Automation presenteert Tramper traysealer op Foodpro Sydney
Food Automation presenteert Tramper traysealer op Foodpro Sydney

Vorig jaar maakte Tramper Technology haar succesvolle debuut in de Australische markt met de levering van een complete trayseallijn voor het verpakken van maaltijdsalades. Het succes van dit project is voor Food Automation een extra impuls om de innovatieve verpakkingsoplossingen te presenteren aan een breder publiek op de Foodpro show in Sydney.

Food Automation bezit sinds vorig jaar het exclusieve agentschap van Tramper Technology voor de Australische en Nieuw Zeelandse markt. De robuust gebouwde verpakkingsmachines van Nederlandse makelij zijn een welkome aanvulling op het gamma van Food Automation. In rap tempo is Tramper wereldwijd een bekende speler aan het worden als het gaat om innovatieve oplossingen voor trays ontnesten, trays afvullen, traysealen en dekselen.

Op de Foodpro presenteert Food Automation een draaiende sealverpakkingslijn voor het volledig geautomatiseerd ontnesten, afvullen en topsealen van trays. Ook zal tijdens de show het eenvoudige bedieningsgemak veelvuldig gedemonstreerd worden. De trayseallijn is namelijk zeer eenvoudig om te stellen naar een ander trayformaat.

De Foodpro show wordt gehouden van 16 tot en met 19 juli het International Convention Centre in Sydney. Namens het beursteam heten wij u van harte welkom op onze stand J55!

 

Contactgegevens voor meer informatie:

Food Automation Pty Ltd.
PO Box 3242
5074 Newton
AUSTRALIA

mobile: +61(0)4 27 56 56 58
e-mail: chris@foodautomation.com.au
website: www.foodautomation.com.au

 

http://www.cmctechnologies.net.au/wp-content/uploads/2014/04/foodpro2017.png

Meer nieuws

Al meer dan 31 jaar is Tramper Technology actief in de ontwikkeling en productie van...
Eind april is bij het Zeeuwse mosselverwerkingsbedrijf Neeltje Jans een seallijn...
Knapperige groenten, dagvers fruit en geurige kruiden: dat is de smakelijke basis van het...