Fresh Servant koopt Tramper traysealer tijdens Fruit Logistica 2017

Fresh Servant koopt Tramper traysealer op Fruit Logistica 2017
Fresh Servant koopt Tramper traysealer op Fruit Logistica 2017

Twee weken geleden vond de 25e editie van de Fruit Logistica plaats. Het 3-daagse evenement trok meer dan 75.000 bezoekers, zo'n 5% meer dan afgelopen jaar.
Tijdens deze beurs heeft Tramper vele nieuwe contacten gelegd en mochten verschillende bestaande klanten worden verwelkomd in de stand.

Het evenement, dat plaatsvond in Berlijn, kreeg extra glans doordat op de 2e beursdag de S-335 demo traysealer van Tramper werd verkocht aan een Fins groenteverwerkingsbedrijf, Fresh Servant.
Het in 1995 opgerichte familiebedrijf is in Finland marktleider op het gebied van lunch salades, foodservice producten en vers verpakte groenten en fruit voor de consument. In 2016 veroverde het bedrijf een plaatsje in de lijst van 'Europa's 1000 meest inspirerende bedrijven'.

In de compacte S-335 traysealmachine zijn dezelfde vooruitstrevende technieken toegepast als in de grotere Tramper machines uit dezelfde range. Het resultaat hiervan is een indrukwekkende capaciteit (tot ca. 17 cycli per minuut), snelle omsteltijden en een minimale benodigde ruimte.

Bent u ook op zoek naar een top seal verpakkingsoplossing voor uw groenten, fruit of andere producten? Klik dan hier of neem contact op met Tramper Technology via sales@ttbv.nl.

 

Meer informatie over Fresh Servant kunt u hier vinden: www.freshservant.fi

Meer nieuws

Vorige week hebben we het 25-jarige dienstverband van onze twee collega’s Jan en Jan...
Al meer dan 31 jaar is Tramper Technology actief in de ontwikkeling en productie van...
Eind april is bij het Zeeuwse mosselverwerkingsbedrijf Neeltje Jans een seallijn...