Marcel de Broekert 25 jaar in dienst bij Tramper Technology

Marcel de Broekert 25 jaar in dienst bij Tramper Technology
Marcel de Broekert 25 jaar in dienst bij Tramper Technology

GOES – vandaag, 18 november 2016, is het 25 jaar geleden dat Marcel als eerste medewerker in dienst trad bij ons bedrijf, toen nog Tramper Techniek genaamd. Het was een periode van pionieren, ontdekken en ontwikkelen. En niet zonder succes… In de jaren die volgden bleven we gestaag groeien.

Met zijn inzet, gedrevenheid en ijzersterke mentaliteit heeft Marcel -als constructiebankwerker- een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van Tramper. In deze 25 jaar heeft Marcel gewerkt aan een breed scala van machines en constructies. Hij heeft ons zien uitgroeien van een kleine speler tot het bedrijf wat we nu zijn.

Op onze afdeling Mechanische Productie wordt de feitelijke basis gelegd voor de machines die wij produceren. De constructiebankwerkers vervaardigen zeer grote constructies tot en met kleine, verfijnde onderdelen.

Namens de directie en de collega’s van Tramper Technology feliciteren wij Marcel van harte met dit jubileum en bedanken we hem voor zijn inzet voor het bedrijf in de afgelopen 25 jaar!

 

De constructiehal van Tramper Technology

Meer nieuws

Bij G. Kramer in Zuid-Scharwoude maken ze al vijf generaties lang zuurkool. Met name in...
Vandaag, 25 juli 2017, wordt opnieuw een S-360 traysealmachine geïnstalleerd bij grote...
Vorig jaar maakte Tramper Technology haar succesvolle debuut in de Australische markt met...