Sealcontrole garandeert consument een perfect eindproduct!

Tramper C-360 Inspector, voor verzekering van een perfect eindproduct!
Tramper C-360 Inspector, voor verzekering van een perfect eindproduct!

Tramper Technology heeft met veel succes zijn nieuwe sealcontrolesysteem geïntroduceerd op de Fruit Logistica. Deze nieuwe innovatie biedt de producent de garantie voor het leveren van een perfect geseald eindproduct aan de consument.

Seal controlesysteem

In de voedingsverwerkende- en verpakkende industrie is er een sterke vraag naar verdere automatisering van het proces. Een belangrijk onderdeel hiervan is de controle van het eindproduct. Tramper heeft een oplossing ontwikkeld, die contactloos de kwaliteit van de pas gesealde trays controleert.

Het sealcontrolesysteem, de C-360 Inspector, wordt direct achter de Tramper traysealmachine geplaatst. Iedere gesealde tray wordt zorgvuldig gescand op vervuiling en onderbreking van de sealrand. Bij detectie van een onjuiste seal, wordt de betreffende tray uitgestoten door een rejectsysteem.

Altijd vers

Met het sealcontrolesysteem geeft Tramper invulling aan de toenemende behoefte aan automatische controle van de verpakking. De versheidsgarantie van het eindproduct richting de consument is hiermee gewaarborgd.

Meer informatie

 

 

Een foutieve tray voor het sealen.
Een foutieve tray wordt uitgestoten.
De uitgestoten foutieve tray na het sealen.

Meer nieuws

Al meer dan 31 jaar is Tramper Technology actief in de ontwikkeling en productie van...
Eind april is bij het Zeeuwse mosselverwerkingsbedrijf Neeltje Jans een seallijn...
Knapperige groenten, dagvers fruit en geurige kruiden: dat is de smakelijke basis van het...