Vierde Tramper S-360 trayseallijn voor Belgische olijvenverwerker

Vierde Tramper S-360 trayseallijn voor Belgische olijvenverwerker
Vierde Tramper S-360 trayseallijn voor Belgische olijvenverwerker

Afgelopen week is er bij een Belgische klant een complete S-360 trayseallijn in bedrijf genomen. Deze olijvenverwerker heeft al meerdere jaren drie Tramper traysealers in gebruik en breidt haar capaciteit nu verder uit met een betrouwbare en bewezen verpakkingsoplossing.  

Het bedrijf is specialist in het verwerken en verpakken van verse Mediterraanse specialiteiten zoals olijven, tapenades en antipasti. De uiterste zorgvuldigheid en trots in het verpakken van deze hoogwaardige producten wordt gereflecteerd in de keuze voor machines van topkwaliteit.

Benieuwd naar de toegepaste Tramper machines in deze topseallijn? Volg dan de onderstaande links.

Uw (trayseal) verpakkingsproces optimaliseren, productiecapaciteit verhogen en tegelijkertijd flexibel blijven?

Neem contact met ons op!

Meer nieuws

Al meer dan 31 jaar is Tramper Technology actief in de ontwikkeling en productie van...
Eind april is bij het Zeeuwse mosselverwerkingsbedrijf Neeltje Jans een seallijn...
Knapperige groenten, dagvers fruit en geurige kruiden: dat is de smakelijke basis van het...