Privacyverklaring

Changing walking beam parts of a tray seal machine
Changing walking beam parts of a tray seal machine

We doen er op de website alles aan om uw persoonsgegevens privé te houden. Uw gegevens worden daarom door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Hierbij houden we ons aan de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De gegevens die we van u vragen, zijn bedoeld om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Welke gegevens we verwerken, voor welke doeleinden we dit doen en wat uw rechten zijn leest u hieronder.

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 24 mei 2018.

Gebruik van persoonsgegevens

Door gebruik te maken van deze website laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dit kunnen ook persoonsgegevens zijn. We bewaren uitsluitend persoonsgegevens die door u worden opgegeven met de intentie dat deze aan ons worden verstrekt om te verwerken voor de gevraagde dienst. 

Bezoeken van de website

Wanneer u onze website bezoekt, worden er cookies geplaatst. Hiermee volgen wij uw gedrag op onze website, maar uw gegevens worden anoniem verwerkt. Met deze informatie kunnen we advertenties tonen op basis van uw interesses, maken we onze website gebruiksvriendelijker en analyseren we belangrijke zoektermen. Wilt u meer weten over cookies of uw instellingen aanpassen? Bekijk dan ons cookiebeleid. 

Beveiliging

Onze website is beveiligd met een SSL certificaat. Dit certificaat zorgt ervoor dat uw gegevens veilig worden verzonden en de verbinding privé is. De website is gebouwd op het CMS Drupal. Wanneer u uw persoonsgegevens invult bij een formulier op onze website, worden deze opgeslagen in de database van het CMS. Onze organisatie en de ontwikkelaars van de website kunnen deze gegevens inzien. 

Contactformulier

Wanneer u ons contactformulier invult of ons een e-mail stuurt, dan worden uw gegevens opgeslagen zolang nodig is voor de afhandeling en beantwoording van de inhoud. Er wordt in het formulier alleen gevraagd om de gegevens die nodig zijn om u van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer en onderwerp. 

Solliciteren

Wanneer u ons een e-mail stuurt over een vacature of open sollicitatie, dan worden uw gegevens opgeslagen zolang nodig is voor het sollicitatieproces. De gegevens die wij van u vragen zijn noodzakelijk om de afweging te maken of u voor ons de geschikte kandidaat bent. Denk hierbij aan uw naam, e-mailadres, telefoonnummer, curriculum vitae en inhoudelijk bericht.

Wijzigingen in de privacyverklaring

Wij behouden ons het recht voor aanpassingen te maken in deze privacyverklaring. Raadpleeg deze privacyverklaring regelmatig als u van deze wijzigingen op de hoogte wilt zijn. Toegang tot persoonsgegevens De toegang tot het CRM-bestand waarin de contactgegevens worden opgenomen is zowel technisch als organisatorisch beschermd, waardoor alleen mensen op het juiste bevoegdheidsniveau toegang hebben tot uw gegevens. Het aantal mensen wat toegang heeft tot uw gegevens is daarmee tot een minimum beperkt. Wij verstrekken geen persoonsgegevens aan andere partijen (derden), tenzij dat noodzakelijk is om aangifte te doen van strafbare feiten.

Inzage en wijzigen van uw persoonsgegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of als u uw persoonsgegevens wilt inzien en/of wijzigen (of verwijdering hiervan), kunt u altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Wilt u een klacht indienen? U kunt daarvoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens. 

Contactgegevens

Tramper Technology
T.a.v. Lourens van Keulen
Nansenbaan 30
4462 GR Goes
info@trampertechnology.nl
+31 (0)113-312811