Eersteklas machines

Ultramatic AG is sinds kort de nieuwe dealer van Tramper Technology voor de Zwitserse markt. Het in Winterthur gevestigde familiebedrijf van Hans-Martin Kessler en zoon Martin Kessler levert een breed scala aan verpakkingsoplossingen voor de voedingsindustrie in Zwitserland.

"Ons doel is onze klanten een optimale en productgerichte oplossing te bieden”, vertelt Hans-Martin Kessler, directeur van Ultramatic. “Daarom leveren we uitsluitend eersteklas machines en apparatuur. We zijn erg blij met de toevoeging van het productengamma van Tramper aan ons portfolio. Hun topkwaliteit trayontnesters, afvullers, traysealmachines en dekselaars sluiten naadloos aan bij ons aanbod.”

Dienstverlening

Marco de Koster, verkoopdirecteur van Tramper Technology, is blij met Ultramatic als aanvulling op het dealernetwerk: "Wijzelf en onze partners richten ons op het geven van goede dienstverlening, of het nu gaat om een nieuwe machine, nieuwe tooling, service of spare parts. In het verleden hebben we in Zwitserland succesvol samengewerkt met DGB Service (Marcel en Doris Grab) uit Boswil. Tramper wil hen bedanken voor de mooie projecten en support en kijkt uit naar de samenwerking met Ultramatic!

Dealernetwerk

Naast Ultramatic in Zwitserland heeft Tramper Technology haar dealernetwerk recentelijk ook uitgebreid in Duitsland (Unipack GmbH), Denemarken (Selo Nordic A/S) en Canada (Chisholm Machinery Solutions).

 

Contactgegevens
Tramper Technology BV
Nansenbaan 30
4462 GR  Goes
The Netherlands
+31 113 31 28 11
sales@trampertechnology.nl
www.trampertechnology.nl

Ultramatic AG
Hintermühlenstrasse 6
8409 Winterthur
Switzerland
+41 52 242 85 27
info@ultramatic.ch
www.ultramatic.ch

Ultramatic nieuwe partner Tramper Technology in Zwitserland
CTA image

Interesse in één van onze producten of wenst u vrijblijvend advies over uw verpakkingsproces?

Marco de Koster staat u graag te woord