Familiebedrijf

Tramper Technology verlegt de grenzen van technologie, efficiëntie en betrouwbaarheid. De solide basis daarvoor werd al in 1986 door Peter Tramper gelegd. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot internationaal expert op het gebied van stand-alone en complete verpakkingsoplossingen voor de voedingsindustrie.

We zijn een echt familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring, een sterke focus op innovatie, een team van ruim vijftig medewerkers én partners in verschillende werelddelen. Zo ontzorgen wij klanten op alle continenten met robuuste en betrouwbare machines en verpakkingslijnen.

Innovatieve verpakkings- oplossingen

Waar we begonnen met het leveren van machines voor de schelpdierenindustrie, worden onze verpakkingslijnen nu in alle facetten van de voedingsindustrie ingezet. Niet alleen in verschillende branches, maar ook in verschillende landen.

We observeren de marktontwikkelingen scherp en dagen elkaar als team uit om dagelijks innovatieve verpakkingsoplossingen te bedenken en te realiseren. Dankzij een onstopbare drive en focus op creativiteit, betrouwbaarheid en technische perfectie, werken we samen aan de praktijk van vandaag en de innovatie van morgen.

In-house

Alle verpakkingsoplossingen worden in-house ontwikkeld en gebouwd. Onze vakmensen beschikken hierbij over hoogwaardige gereedschappen en machines. Dat, in combinatie met gedegen vakmanschap, zorgt ervoor dat we de best mogelijke verpakkingslijnen produceren.

Met een bedrijfsruimte van 10.000 m2 beschikken we nu en in de toekomst over de optimale ruimte om het complete proces volledig in eigen beheer te doen: van ontwikkeling en productie tot oplevering en plaatsing.

Onze fabriek

1991 - 1999
1999 - 2013
2013, Nederland
2016, Zuid-Afrika