Wat je doet

Je produceert onderdelen voor onze verpakkingsmachines op één van de 5-assige Hermle freesbanken met Heidenhain-besturing. Je bent in staat om programma’s te maken met progammeersoftware als HSM en/of Hypermill. De producten die je maakt zijn van uiteenlopende materialen, variërend van enkelstuks tot middelgrote series. Je werkstukken controleer je met de Zeiss meetmachine of handgereedschappen.

Wat bied jij ons?

Je bent een gedreven (aankomende) vakman die op accurate wijze kwaliteitsonderdelen produceert. Je vindt het een uitdaging om mee te werken aan de meest efficiënte productie van de onderdelen. Je bent bereid extra inzet te tonen als de situatie daarom vraagt. Je hebt of je volgt een opleiding MBO Allround verspaner.

Wij bieden jou...

Je gaat aan de slag binnen een ambitieuze en expanderende organisatie, met een goed uitgerust en modern machinepark. Je ontvangt een salaris dat past bij je opleiding, ervaring en inzet. Daarnaast hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons bedrijf valt onder de CAO Metaal en Techniek.

Wie zijn wij?

Tramper Technology ontwerpt en produceert verpakkingsmachines en productielijnen voor de food industry. Over de hele wereld worden dagelijks miljoenen producten verpakt met onze innovatieve machines. Het gehele proces, vanaf het eerste contact met de klant tot en met de aflevering van de machines en projecten, vindt plaats in eigen beheer. Wereldwijd blijft de vraag naar onze machines toenemen. Om ons internationale team te versterken, zoeken wij nieuwe collega’s, waaronder een CNC frezer.

Solliciteren?

Is je belangstelling voor deze functie gewekt? Stuur dan jouw cv, met motivatie, naar vacatures@ttbv.nl, t.a.v. P.C. (Peter) de Goffau. Voor meer informatie over de vacature kun je contact met hem opnemen via 0113-312811.

Direct solliciteren