Wat je doet

Voor het project waaraan je werkt, schrijf je alle benodigde software. In vrijwel alle projecten wordt gebruik gemaakt van PLC-, HMI- en Servo Software. Merken die we regelmatig toepassen zijn Lenze, Siemens, Sick, Exor en Allen Bradley. De firmware en ontwikkelomgeving wordt geschreven in C++. Steeds vaker wensen klanten uitwisseling van gegevens met bovenliggende systemen. In veel gevallen moet er dan PC-software geschreven worden in Microsoft Visual Studio. Het is een pre als je dit ook zelf kunt uitvoeren, maar de complexiteit van de toegewezen projecten hangt samen met jouw kennis en ervaring.

Nadat je de benodigde software geschreven hebt, ga je de machine testen in onze moderne fabriek. Als alles getest en ingeregeld is, ondersteun je de serviceafdeling bij de installatie. Je werkt hiervoor incidenteel op een buitenlandse locatie.

Wat bied jij ons?

  • Je bent een enthousiaste en vooruitstrevende engineer die graag de nieuwste techniek toepast in de praktijk.
  • Je gaat gestructureerd te werk en als het nodig is, help je mee met de praktische uitvoering van het werk.
  • Je beheerst naast de Nederlandse ook de Engelse taal.
  • Je hebt een opleiding op hbo of universitair niveau afgerond in de richting Industrial Automation, Electrical Engineering, Technische Informatica of vergelijkbaar.

Je hebt ervaring met het programmeren met PLC’s (zoals Siemens en Allen Bradley) en HMI’s. Deze ervaring heb je wellicht opgedaan als Electrical Engineer, Robotics Engineer of Automation Engineer.

Wij bieden jou...

Je gaat aan de slag binnen een ambitieuze en expanderende organisatie, met veel ruimte om je professioneel te ontwikkelen. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je te specialiseren in hardware ontwerp, software ontwerp of embedded systems, afhankelijk van je interesse en vaardigheden.

Je ontvangt een salaris dat past bij je opleiding, ervaring en inzet. Daarnaast hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons bedrijf valt onder de CAO Metaal en Techniek.

Wie zijn wij?

Tramper Technology ontwerpt en produceert verpakkingsmachines en productielijnen voor de food industrie. Over de hele wereld worden dagelijks miljoenen versproducten door onze innovatieve machines verpakt. Op de afdeling Electrical Engineering worden de besturingen voor deze machines ontwikkeld. We maken onderscheid tussen de standaard verpakkingsmachines en speciaalbouw. Voor de verpakkingsmachines is een basisontwerp beschikbaar. Klantspecifiek worden hieraan opties toegevoegd. Functies die ook interessant zijn voor andere klanten, worden verwerkt in het basisontwerp voor volgende machines.

Voor speciaalbouw projecten moet de besturing van A tot Z klantspecifiek ontwikkeld worden. Vaak wordt hierbij gebruik gemaakt van nieuwe technieken of apparatuur, waarbij je kunt denken aan robots, camerasystemen etc. Wereldwijd blijft de vraag naar onze machines toenemen. Om ons internationale team te versterken, zoeken wij nieuwe collega’s, waaronder een Industrial Software Engineer.

Solliciteren?

Heb jij, net als wij, de ambitie om je voortdurend verder te ontwikkelen? Kom dan ons team versterken om onze koppositie in de markt te behouden!

Is je belangstelling voor deze functie gewekt? Stuur dan jouw cv, met motivatie, naar vacatures@ttbv.nl, t.a.v. P.C. (Peter) de Goffau. Voor meer informatie over de vacature kun je contact met hem opnemen via 0113-312811.

Direct solliciteren