Je functie

De combinatie van werken achter de computer en werken met je handen ligt jou goed? Dan is de kans groot dat de job van Magazijnbeheerder jou op het lijf geschreven is. Je zorgt voor een snelle en soepele afhandeling van de goederen in ons magazijn. Dankzij jouw inzet heeft onze assemblage afdeling op tijd de de juiste onderdelen. Je verwerkt bestellingen en bewaakt de kosten en levertijden. Ook handel je de binnenkomende orders voor spare parts van onze (internationale) klanten correct af. Verder regel je het transport van de bestelde onderdelen en/of machines.  

Jouw profiel

Je bent accuraat en communicatief. Je onderhoudt een goede relatie met onze leveranciers en klanten. Je bent goed in Nederlanse taal (en hopelijk ook in Engels). Je kunt uitstekend overweg met ERP systemen. Last but not least: Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat of bereid om dit te behalen. Je hebt een diploma op mbo-niveau 4, of die opleiding bijna afgerond.

Wat wij jou te bieden hebben

Bij ons werk je in een innovatief bedrijf met een internationaal karakter. Je salaris past bij je opleidingsniveau en je inzet. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Wie zijn wij?

Je komt ons waarschijnlijk dagelijks tegen. Bijvoorbeeld tijdens je rondje in de supermarkt: links en rechts liggen verpakkingen die afkomstig zijn van een machine waar jij aan hebt gewerkt! 
Tramper Technology ontwerpt en produceert namelijk verpakkingsmachines en productielijnen voor de voedselindustrie. Over de hele wereld worden dagelijks miljoenen versproducten verpakt met onze innovatieve machines. Alles gebeurt in eigen beheer. Van het eerste contact met de klant tot en met de oplevering van de machines. Wereldwijd blijft de vraag naar onze machines toenemen.

Solliciteren?

Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan jouw cv, met motivatie, naar vacatures@ttbv.nl, t.a.v. Peter de Goffau. Wil je meer weten over deze prachtige baan? Dan kun je contact met hem opnemen via 0113-312811.

Direct solliciteren

Deze vacature is verlopen.
Terug naar overzicht