Wat je doet

Je draagt zorg voor een efficiënte en effectieve afhandeling van de goederenstroom binnen ons magazijn. Je neemt verantwoording in het tijdig voorhanden hebben van de juiste onderdelen voor onze assemblage-afdeling. Je verwerkt bestellingen en bewaakt de kosten en levertijden daarvan. Je verwerkt binnenkomende orders voor spare parts van onze (internationale) klanten. Je regelt de transporten van de bestelde onderdelen en/of machines.

Wat bied jij ons?

Je bent accuraat en communicatief en onderhoudt een goede relatie met onze leveranciers en klanten. Je beheerst de Nederlandse taal. Engelse taal is een pre. Je hebt affiniteit met computers en ERP software. Je bent in bezit van een heftruckcertificaat of bereid om deze alsnog te behalen. Je hebt bij voorkeur een MBO niveau 4 opleiding of hebt deze bijna afgerond.

Wij bieden jou..

Je komt te werken bij een innovatief bedrijf met een internationaal karakter. Je ontvangt een salaris dat past bij je opleiding en inzet. Daarnaast hanteren wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ons bedrijf valt onder de CAO Klein Metaal.

Wie zijn wij?

Tramper Technology ontwerpt en produceert verpakkingsmachines en productielijnen voor de food industry. Over de hele wereld worden dagelijks miljoenen producten verpakt met onze innovatieve machines. Het gehele proces, vanaf het eerste contact met de klant tot en met de aflevering van de projecten, vindt plaats in eigen beheer. Om ons team te versterken, zoeken wij nieuwe collega’s, waaronder een Magazijnbeheerder.

Solliciteren?

Ben je gemotiveerd en heb je interesse in deze baan? Mail vandaag nog je gegevens naar Peter de Goffau via vacatures@ttbv.nl

Voor meer informatie over deze baan kun je ook met Peter bellen via 0113 312811.

Direct solliciteren