Wat je doet

Als (aankomend) servicemonteur werk je voornamelijk bij onze klanten op locatie. Je stelt nieuwe machines op, voert preventief onderhoud uit en je verhelpt storingen. Je bent dus zelfstandig en accuraat. Je werkgebied is zowel nationaal als internationaal.
Daarnaast werk je af en toe in onze fabriek op de afdeling assemblage. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat diverse onderdelen geassembleerd worden tot een hoogwaardig eindproduct. Je maakt hierbij gebruik van samenstellingstekeningen en montage-instructies.

Wat bied jij ons?

Jij bent in staat zelfstandig technische uitdagingen op te lossen. Jij bent helemaal in je element in deze veelzijdige en verantwoordelijke baan. Je bent een eersteklas vakman, die graag zijn steentje bijdraagt aan de tevredenheid van onze klanten. Je bent door deze baan als het ware de ambassadeur van Tramper Technology. Je bent een gemotiveerde technieker die, als dat nodig is, ook buiten de gewone werkuren je volle inzet toont. Je bent zelfstandig, accuraat en representatief. Je hebt een opleiding VMBO / MBO Werktuigbouw, Elektro of Mechatronica afgerond. Uiteraard ben je in het bezit van rijbewijs B. De basisbeheersing van de Engelse taal is zeker een pre.

Wij bieden jou...

  • Een back-up team wat je altijd kunt raadplegen;
  • Een interessante baan met volop technische uitdaging;
  • Een servicebus waarin je graag naar de klanten zal rijden;
  • (Interne) opleidingen, zowel vaktechnisch als op het gebied van talen;
  • Mogelijkheid voor bbl-traject (werken/leren);
  • Een salaris dat past bij je opleiding, ervaring en inzet;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Tramper Technology ontwerpt en produceert verpakkingsmachines en productielijnen voor de food industry. Over de hele wereld worden dagelijks miljoenen (vers)producten verpakt met onze innovatieve machines. Het gehele proces, vanaf het eerste contact met de klant tot en met de aflevering van de machines en projecten, vindt plaats in eigen beheer. Wereldwijd blijft de vraag naar onze machines toenemen. Om ons internationale team te versterken, zoeken wij nieuwe collega’s, waaronder een Servicemonteur.

Meer informatie

Voor meer informatie over deze baan kun je contact opnemen met de heer P.C. de Goffau via 0113-312811.

Solliciteren?

Is je belangstelling voor deze functie gewekt? Stuur dan jouw cv, met motivatie, naar vacatures@ttbv.nl, t.a.v. P.C. (Peter) de Goffau.

Direct solliciteren

Deze vacature is verlopen.
Terug naar overzicht